L’Intersport Olària Samà masculí perd en la visita a la pista de l’Àguiles per 69-63

Els vermells reaccionen en l'últim quart sense canviar el signe del partit

Arnau Carreras jugador del Samà // ARXIU

L’Intersport Olària Samà masculí va perdre, dissabte, per 69-63 a la pista de l’Àguiles Plasfoc. Tot i la derrota, els de la capital del Garraf continuen al capdavant del grup 2 de Primera Catalana.

El primer quart va ser equilibrat i es va resoldre amb un 22-21 per als locals, que van obrir forat en els segons 10 minuts amb un parcial de 20-9.

L’Àguiles va continuar per davant a la represa. La reacció del Samà en l’últim quart amb un parcial de 13-22 no va servir per canviar el signe del partit.

El Ferroli Ribes, vuitè a la taula, va doblegar, diumenge, el Viladecans per 97-88. Els blaus van anar de menys a més i van marcar les diferències a partir del segon quart, malgrat no fer un bon exercici defensiu.

A Copa Catalunya, l’Intersport Olària Samà femení va perdre, dissabte, per 63-39 a la pista del Tordera UNI Girona. Les vermelles, sisenes a la taula, van anar a remolc des d’un parcial de 21-10 de les locals en el primer quart.