L’Intersport Olària Samà masculí segella l’ascens a Copa Catalunya a la pista del Prat

Als vermells els sobren dues jornades per aconseguir l'objectiu

El Samà festeja l'ascens amb l'afició // GERARD CANTERO

‘Som de Copa’. La llegenda que els jugadors de l’Intersport Olària Samà masculí van lluir ahir en les samarretes dissenyades per a l’ocasió després del triomf en la pròrroga per 85-93 a la pista del Prat va servir per ensenyar a tothom que l’objectiu estava assolit.

El Samà va fer la feina i va certificar l’ascens a Copa Catalunya quan encara queden dues jornades per acabar la Lliga al grup 2 de Primera Catalana, cosa que evidencia l’enorme treball dels vermells des del principi de curs.

L’equip d’Adrià Piñol comanda la taula amb 20 triomfs en 24 partits, tres victòries més que els seus immediats perseguidors.

Sergi Liao busca la cistella del Prat // GERARD CANTERO

Un d’aquests era el Prat, però els ‘pota blava’ també van sucumbir contra el Samà, que va tenir el suport de l’afició. El duel va ser trepidant. El conjunt vilanoví va dominar els dos primers quarts (15-18 i 16-20) per marxar al descans amb set punts d’avantatge.

El Prat va reaccionar després del descans i va acabar forçant el temps extra amb un parcial de 22-16 en el darrer quart. Tanmateix, en la pròrroga va tornar a ser superior el Samà, que va tancar el matx amb el 85-93 final gràcies a un esplèndid parcial de 12-20.

Arnau Carreras, amb 28 punts, va ser el motor dels vermells. La victòria va anar acompanyada de les celebracions a la mateixa pista.