L’Intersport Olària Samà masculí supera el Torreforta i continua com a líder únic

Derrota (80-61) del Ferroli Ribes a la pista dels Monjos

Arnau Carreras, jugador del Samà // CB SAMÀ

L’Intersport Olària Samà masculí va guanyar dissabte el Torreforta per un clar 41-62 i es manté com a líder en solitari al grup 2 de Primera Catalana.

El primer quart va ser el més igualat. Els vermells van tancar-lo dos punts per davant 11-13. En el segon període l’equip vilanoví va incrementar la renda per arribar al descans amb un 23-31.

A la represa, el Samà va acabar de marcar les diferències amb un parcial de 12-21 en el tercer període. El matx va quedar sentenciat.

L’últim quart va ser el més raquític quant a punts. Així i tot, també se’l va endur l’equip de Piñol (6-10). El Samà comanda la taula amb nou victòries i una derrota.

El Ferroli Ribes, per la seva part, va perdre per 80-61 contra els Monjos. Els locals van arrencar encertats en atac i van tancar el primer període amb un 25-12.

Va millorar el Ribes en el segon quart (18-19), però continuava 12 punts per sota. A la represa va continuar l’intercanvi de cistelles, que impedia als blaus remuntar. El Ribes es va desinflar en els darrers 10 minuts.

[su_box title=”L’Intersport Olària Samà femení perd a Premià”]L’Intersport Olària Samà femení va perdre dissabte a la pista del Wecolors Premià per 61-44. Un parcial de 19-9 per a les locals en el primer quart va marcar el desenllaç del partit. El segon període va ser més equilibrat (14-13), però després del descans el Premià va tornar a fer una accelerada (17-9) que va ser definitiva.[/su_box]