L’Intersport Olària Samà s’aplica en defensa i venç el Sant Andreu (60-57)

El Ferroli Ribes cau (61-73) contra un sòlid Tecla Sala

El Samà encadena quatre victòries // CB SAMÀ

L’Intersport Olària-Bàsquet Samà continua en ratxa i dissabte va sumar la quarta victòria seguida al grup 4 de Primera Catalana amb un 60-57 sobre el Sant Andreu. El final va ser d’infart.

L’ambient a la grada va empènyer l’equip d’Adrià Pinyol, que van aplicar-se en defensa des del primer minut atesa la qualitat del rival.

Els vermells van marcar el ritme dominant l’electrònic amb parcials favorables de 13-12, 16-12 i 15-13 en els tres primers quarts.

Tanmateix, el Sant Andreu va replicar en el darrer període (16-20) i va tenir l’opció de forçar la pròrroga, però va fallar un triple decisiu que hauria forçat la pròrroga.

Pau Borjas, amb 14 punts, nou rebots, una assistència i una valoració de 19, va ser el millor jugador del Samà.

Segons Adrià Piñol, “ni en els millors somnis ens esperàvem alguna cosa així”, fent referència a la millora de l’equip i la seva evolució des de l’inici de la temporada. Els vermells van quarts a la taula.

Derrota del Ferroli Ribes

El Ferroli Ribes també va jugar dissabte, però va perdre per 61-73 contra el Tecla Sala.

Van arrencar bé els blaus, amb una bona defensa i corrent al contracop. Això els va permetre tancar el primer quart per davant (23-21).

El Tecla Sala va respondre en el segon període amb un joc físic. Els contactes permesos pels àrbitres van limitar la capacitat d’anotar del Ribes, que al descans perdia de cinc punts (35-39).

La igualtat va marcar el quart període (14-14), però el Ribes seguia a remolc en el marcador. Els blaus ja no van poder eixugar la diferència. Els va faltar efectivitat en el llançament.