Search
Close this search box.

Lliga regular més play-off i play-out per a la Nacional Catalana 2023/2024

A l'ascens només podran optar equips sense presència a la categoria immediatament superior

Oriol Sebrià, jugador del Patí Vilanova // G.M.CH.

El sistema de competició de la Nacional Catalana d’hoquei patins canvia. De cara al nou curs, es deixen enrere les dues fases i el play-off, per passar a una única lliga llarga de 30 jornades i un posterior play-off d’ascens al qual només podran participar els equips sense presència a la categoria immediatament superior. També hi haurà un playout pel descens.

Les variacions es van aprovar dissabte en l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Patinatge, una de les més multitudinàries dels darrers anys.L’aprovació de les Bases de competició també comporta que a la Nacional Catalana, tant masculina com femenina, hi hagi doble arbitratge a partir de la temporada 2023/2024 i que aquests partits comptin amb acta electrònica.

Segons Jordi Costa, entrenador del primer equip masculí del Patí Vilanova, “la lliga serà duríssima igualment, però ja es descarten uns quants filials de cara al play-off. A més, no caldrà fer càbales i estar tan pendents dels resultats i els punts que arrossegues per a la segona fase”.

[su_box title=”Paola Vázquez renova pel Patí Vilanova femení”]Paola Vázquez, revelació del Patí Vilanova femení en el darrer tram de la campanya 2022/2023, continuarà a l’equip la temporada que ve. El club ho ha anunciat aquest matí. La jugadora va marcar nou gols en 13 partits sent la cinquena màxima realitzadora de les verdes en la darrera campanya.[/su_box]

Comparteix la notícia