Search
Close this search box.

Lluís Milà es fa càrrec del Vilafranca amb l’objectiu de salvar-lo del descens

El vilafranquí, establert a Vilanova, estarà acompanyat per Ramon Maria Calderé

Calderé, Milà i Manel Ortiz, vicepresident del Vilafranca // FC VILAFRANCA

Lluís Milà, entrenador vilafranquí establert a Vilanova i la Geltrú, és el nou tècnic del Vilafranca, de Tercera Federació. Ahir ho va fer públic el degà penedesenc després de la destitució de Cristian Garcia.

Milà és el tercer entrenador del Vilafranca aquesta temporada. La va començar Iván Moreno, que a finals d’octubre dimitia i posava el punt final a nou anys a la banqueta quadribarrada.

El rumb erràtic que aleshores duia el Vilafranca no va canviar-lo Cristian Garcia i el club, que també ha prescindit del director esportiu Juan Pablo Amantini, ha tornat a moure fitxa.


Milà estarà acompanyat per Ramon Maria Calderé, amb qui ja havia fet tàndem amb els papers canviats al Reus, al Santboià i a la Muntanyesa. Calderé, a més, assumeix la direcció esportiva i de metodologia del club.

Aquesta serà la segona aventura de Milà com a primer entrenador. La primera va ser al Tàrrega entre desembre de 2021 i finals de novembre de 2022. Els pocs recursos que tenia al conjunt lleidatà i la distància van fer-lo acordar la rescissió de contracte.

Ara Milà té la missió d’aconseguir la permanència amb el Vilafranca, quart per la cua a Tercera amb només un punt de marge sobre el descens. Els quadribarrats acumulen tres derrotes seguides i 10 jornades sense vèncer.

Comparteix la notícia