Segueix-nos

Coronavirus Covid-19

Llum verda a la mobilitat comarcal a partir dels divendres

La mesura entra en vigor des d’aquest dilluns

La pràctica esportiva no federada continua limitada a grups de màxim sis persones // FLICKR AJUNTAMENT VILANOVA

La Generalitat de Catalunya ha flexibilitzat el tram 1 de la desescalada a partir d’aquest dilluns amb una mesura important quant a mobilitat, ja que el confinament municipal dels caps de setmana passa a ser comarcal.

Això permetrà que es puguin reprendre molts entrenaments dels divendres d’equips federats –el fet de no poder sortir de cada municipi impedia a molts conjunts dur-los a la pràctica– i que es puguin organitzar sessions en grup els dissabtes i diumenges.

Aquesta nova mesura s’allargarà, com a mínim, fins al 27 de desembre.

El que es manté és la normativa pel que fa a la pràctica esportiva en grup a l’aire lliure, que es podrà dur a terme amb grups de sis integrants com a màxim, excepte en el cas de les persones federades.

Pel que fa a les instal·lacions no hi ha canvis. En les exteriors s’haurà de limitar a un aforament del 50% i haurà d’haver-hi control d’accés. En els recintes sota cobert, el màxim d’aforament permès serà del 30%, sempre amb cita prèvia i sense ús dels vestidors, amb l’excepció de les piscines.

També continua el toc de queda. L’accés a les instal·lacions es tanca les 21 h. Les persones que romanguin a l’interior de la instal·lació hauran de sortir de la mateixa amb el temps suficient per arribar a casa abans de les 22 h i complir d’aquesta manera amb el confinament nocturn decretat.


PUBLICITAT

Més a Coronavirus Covid-19