Search
Close this search box.

“L’objectiu, ara mateix, més que quedar quarts, és guanyar el partit de dissabte”

Gerard Vergés, capità del Patí Vilanova, reflexiona sobre el moment de l'equip

Gerard Vergés, capità del Patí Vilanova // G.M.CH.

Gerard Vergés, capità del Patí Vilanova, es recupera d’una grip per intentar arribar el millor possible al transcendental partit que els verds disputen dissabte (19.45 h) contra el Malgrat a Les Casernes.

En joc estarà la quarta plaça per anar directe al play-off d’ascens. El Vilanova ha de guanyar i que el Capellades perdi a casa contra l’Igualada B en un partit que comença 10 minuts més tard. Per a diumenge queda el compromís del Reus B, que rep el Manlleu B i que també entraria en l’equació pel quart lloc pel gol average general o inclús per un triple empat.

“L’objectiu nostre, ara mateix, més que quedar quarts, és guanyar el partit de dissabte. Ens ho agafem així. Necessitem tornar a guanyar per recuperar confiança. No depenem de nosaltres”, afirma Vergés.

“Si sumem els tres punts i ens acompanyen la resta de resultats, genial. Però primer hem de pensar a vèncer nosaltres. Ens fa falta per enfocar millor la resta de la temporada”, continua

I insisteix: “Com que no hi ha jornada unificada, val més que ens centrem en nosaltres. Hem de canviar la dinàmica. I això implica guanyar”.

El capità del Patí apel·la al factor Casernes. “Sempre dic que la gent, si vol, suma molt. La necessitem. És un factor diferencial”, pronuncia.


En la conversa telefònica amb elPrimer.cat, Vergés també reflexiona sobre el moment actual del Patí, que només ha guanyat un partit en la segona fase de la Lliga i que acumula quatre derrotes seguides.

“Estem en un punt en què ens costa fer gol i en què els rivals ens fan mal amb molt poc. Segurament, en la primera fase els contrincants no ens penalitzaven tant. I no parlo de qualitat d’uns equips o d’uns altres. Ara ens trobem amb rivals molt fets que saben fer molt bé certes coses perquè fa anys que juguen junts. Crec que això marca la diferència”, exposa.

Vergés ja fa temps que parla de la necessitat de trobar una estabilitat en el Patí Vilanova per créixer.

“Sense aquells dos minuts de Malgrat –el Patí guanyava per 1-2 i va acabar perdent per 3-2 en el tram final– ho veuríem diferent, però la realitat és que els equips treballen els 50 minuts i a nosaltres ens costa per falta de continuïtat en una idea. Fa cinc anys que estic aquí i han anat passant entrenadors nous cada temporada. Fer un bloc que perduri amb un mateix míster t’aporta molt en una competició tan igualada com aquesta Nacional Catalana. Hi hem de pensar de cara al futur”, assenyala.

Vergés no arribarà al cent per cent dissabte –també arrossega molèsties a l’esquena–, però espera aportar el seu gra de sorra i creu que “estigui millor o pitjor físicament, hi ha potencial suficient per guanyar”.

Comparteix la notícia