Search
Close this search box.

L’Olivella, a buscar la permanència a Segona Catalana un any més

Rafa Porras n'és l'entrenador per quarta temporada seguida

Rafa Porras, entre Arturo i Juanjo, dos dels seus ajudants // CE OLIVELLA

L’Olivella va renunciar a jugar la Copa de Segona Catalana que la Federació es va treure de la màniga quan va suspendre la Lliga de la temporada passada a causa de la pandèmia.

L’equip vermell torna a la competició aquest dissabte. Ho farà rebent la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca, a partir de les cinc de la tarda.

S’ha hagut de reinventar altre cop l’Olivella recuperant efectius que van marxar a acabar el curs passat a altres clubs i seduint jugadors, sobretot, del Sitges B i del juvenil de la Blanca Subur, amb la qual ha firmat un conveni de col·laboració.

El sitgetà Rafa Porras en duu les regnes per quarta temporada seguida. “Tornem a ser un equip nou, però estic content amb la resposta del grup. Als entrenaments tenim una mitjana de 20 jugadors”, indica el tècnic. 

L’Olivella té el hàndicap de ser l’equip més apartat dels principals nuclis de població del Garraf. Aquest condicionant el fa diferent. “Per al club estar a Segona Catalana ja és un èxit. Intentarem fer les coses el millor possible”, diu el tècnic sobre les opcions de l’equip.

Els vermells es volen fer forts a casa per buscar la permanència. “Encara hem d’assimilar automatismes i que els jugadors es coneguin més, però ja tenim ganes de competir pels tres punts”, afirma Porras.


Comparteix la notícia