L’Olivella es retroba amb la victòria amb remuntada inclosa contra el Terlenka

Els vermells guanyen per 2-1 amb gols d'Olmedo i Gabri Saucedo

L'Olivella va obtenir un triomf merescut i de prestigi // CE OLIVELLA

L’Olivella es va retrobar amb la victòria, dissabte, després de cinc jornades seguides perseguint-la sense premi (dos empats i tres derrotes). Els vermells es van imposar al Terlenka Barcelonista, un dels equips de la zona alta, per 2-1.

Aquest cop, el joc, la intensitat i la implicació dels de Rafa Porras sí que van tenir premi. Va ser un triomf de prestigi per a l’Olivella donada la qualitat del rival.

Les complicacions per als vermells es van incrementar quan el Terlenka va estrenar el marcador al minut 22

El 0-1 va propiciar la resposta de l’Olivella, que va empatar a la mitja hora a través de Víctor Olmedo i va disposar de prou ocasions clares per marxar al descans per davant en el marcador.

No va ser fins al principi de la segona meitat que va arribar el 2-1, obra de Gabri Saucedo. La feina de tot l’equip obtenia una justa recompensa. El marcador ja no es va moure fins al final.

Els vermells van onzens a la taula del grup 2 de Segona Catalana amb vuit punts i un balanç de dues victòries, dos empates i dues derrotes.