L’Olivella estrena l’equipació del 25è aniversari superant el FC Les Cabanyes

Victòries també del Sitges B i del Ribes i derrota de l'Atlètic Vilanova

Edgar Garcia intenta deixar enrere un jugador del FC Les Cabanyes // CE OLIVELLA

L’Olivella va estrenar dissabte la samarreta del 25è aniversari amb un triomf per 5-2 sobre el FC Les Cabanyes. El club havia presentat divendres la nova equipació amb un vídeo a través de les xarxes socials.

Va començar perdent l’Olivella, ja que Conesa va avançar els penedesencs al minut 12, però Edgar Garcia va replicar per als vermells amb dos gols gairebé seguits als minuts 15 i 23. Així i tot, el FC Les Cabanyes va tornar a empatar abans del descans.

A la represa, van marcar les diferències els d’Idris. Guillem Picó va fer el 3-2 al minut 67 i Alejandro Morillas i Noguera van convertir el resultat en golejada en els últims compassos del partit.

També dissabte va jugar el Sitges, que es va imposar a l’Anoia per 2-1. Els d’Aiguadolç es van sobreposar a un gol inicial dels visitants amb dianes de Jaume Font i Gerard Fernández als minuts 49 i 51.

Més còmode va ser el triomf del Ribes. Els del Bosc de Plaça van vèncer diumenge per 0-5 al camp de la Pobla de Claramunt.

Marc Robert i Pablo Pagán van obrir el marcador amb dues dianes en la primera meitat. A la represa, Arnau Regueiro, un gol en pròpia porta i Nordi van servir per certificar la ‘maneta’ del Ribes.

L’Atlètic Vilanova va perdre dissabte per 1-0 al camp del Capellades. Un gol de Villegas al minut 18 després d’una passada llarga va decidir el partit.

La millor ocasió dels de la capital del Garraf per empatar va arribar en la segona meitat, però el porter local va intervenir de meravella.