Search
Close this search box.

L’Olivella prepara la nova temporada pensant a tornar a estar a dalt

Els vermells venen d'ocupar el segon lloc en el curs 2022/2023

Idris Dívols, entrenador de l'Olivella // CE OLIVELLA

L’Olivella prepara la nova temporada a Tercera Catalana amb bones expectatives després del segon lloc de la darrera temporada. L’equip dirigit per Idris Divols aspira a tornar a estar a la part alta de la classificació.

“Estem molt motivats i volem mantenir l’aprenentatge sobre allò que hem fet bé”, apunta el míster.

La pretemporada dels vermells, que arrenca el dilluns dia 21 d’agost, serà de quatre setmanes i les sessions preparatòries es combinaran amb cinc compromisos preparatoris.

Quant a la confecció de la plantilla, el club compta avui amb 22 jugadors a l’espera d’un o dos fitxatges que es podrien tancar en les setmanes vinents.


“Mantenim la columna vertebral de l’equip, i hem augmentat el volum de la plantilla” declara Divols. “Hem pogut doblar posicions que per a nosaltres son clau, amb jugadors veterans combinats amb altres molt joves”, continua. “Volem ser un equip amb identitat pròpia, amb qualitat humana i, si podem, millorar els resultats” conclou.

Pel que fa a l’staff tècnic, a Idris Divols l’acompanyaran a la banqueta Pedro Migallón com a entrenador de porters, Geoffrey com a delegat i José María com a encarregat del material.

A més, Alejandro Morillas, després de penjar les botes, exerceix de director esportiu amb una funció d’enllaç entre la plantilla i el club.

Comparteix la notícia