Segueix-nos

Futbol

L’Olivella prepararà l’estrena a la Lliga amb sis partits amistosos

El primer, aquest dissabte al camp del Vista Alegre B

L'Olivella torna a competir a Segona Catalana // CE OLIVELLA

L’Olivella, un dels tres equips del Garraf de Segona Catalana, ja té enllestit el calendari de partits de pretemporada. El primer és aquest dissabte (20.00 h) al camp del Vista Alegre B, a Castelldefels.

L’equip vermell repetirà fora de casa en els dos següents compromisos de preparació, el 8 de setembre (20.00 h) al camp de l’Atlètic Roda de Barà i el 12-S (12.00 h) al Guinardó contra el Martinenc.

Tres partits més, tots a casa, completaran els tests de pretemporada de l’Olivella: el 15 de setembre (20.00 h) contra Vendrell, el dia 18 (19.00 h) contra el Juvenil de la Blanca Subur i el 25-S, també a les set de la tarda, contra el Publilla Casas.

El debut a la Lliga dels de Rafa Porras està previst per al 2 d’octubre (17.00 h) a La Crivellera contra la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca.


El club estrena segon equip a 4a Catalana
L’Olivella tindrà un equip a Quarta Catalana en la nova temporada. Així ho va anunciar ahir el club. D’aquesta manera vol obrir la porta del futbol territorial al grup de jugadors que fins ara competien al Trofeu Primavera. La iniciativa també persegueix l’aposta de l’entitat pels jugadors joves d’Olivella i de la comarca en el seu salt al futbol amateur. Serà la primera vegada en la història que el club tindrà dos equips sèniors inscrits a la Federació Catalana de Futbol. 
PUBLICITAT

Més a Futbol