L’Olivella reprèn la Lliga amb un empat contra el Sant Andreu de la Barca

El Cubelles perd (6-2) al camp del Prat B

L'onze inicial de l'Olivella de dissabte // CE OLIVELLA

L’Olivella va tornar a competir dissabte després d’un mes sense fer-ho al grup 2 de Segona Catalana. Ho va fer empatant a un a la Crivellera contra el Sant Andreu de la Barca.

Només va poder comptar amb 12 jugadors el tècnic Rafa Porras. Així i tot, l’equip va donar la cara.

Els visitants van estrenar el resultat al minut 23 després d’una rematada de volea d’Edgar en una pilota bombejada a l’àrea.

L’empat de l’Olivella va arribar poc després gràcies a Joey Portillo. En la segona meitat no hi va haver gols. L’1-1 va ser inamovible. Els vermells van penúltims amb dos partits pendents.

El Cubelles, onzè, va passar un mal tràngol al camp del Prat B, també dissabte. Els de Xavi Vilagut van perdre per 6-2. Molina i Benjamín van marcar els dos gols de l’equip blau.

El Sitges va descansar. Dimecres (20.45 h) jugarà al camp del Sant Quirze un dels dos partits que té pendents. Els d’Aiguadolç volen guanyar per recuperar el lideratge en solitari.

També dimecres (20.30 h) juga el Cubelles, que rep el Moja, i l’Olivella, que visita el camp del San Mauro, també a dos quarts de nou.