Search
Close this search box.
,

Los Charrúas continuen amb el ple de victòries a la Primera Divisió

A Segona A, l'ECO Recasens-Sports Bar enxampa el líder Inter

L'Apóstoles FC, equip de Segona A // CONSELL ESPORTIU DEL GARRAF


Los Charrúas continuen comptant per victòries els seus partits a la Primera Divisió de la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf.

En la quarta jornada es van desfer de l’Atlètic Ribetà per 2-4 amb gols de Matías, Richard, Marco i Marc.

També va guanyar el Cade Projectes & Cal Trajo, segon classificat, que es va desfer del Géminis Style per 4-5. Pau (3), Adrià i Nil van repartir-se els gols de la victòria.

La jornada a la categoria d’or es va completar amb els triomfs de The Hooligans (2-1 a l’Amigos de Zizou) i del Dream Team (7-1 al FC Skal).


A Segona A, va descansar el líder Internacional de Puerto Alegre. L’ECO Recasens-Sports Bar se’n va aprofitar per enxampar-lo al capdavant de la taula després de superar el Pizzeria Francesco per 2-3 amb dianes d’Abdon (2) i de Cristian.

A Segona B, es mantenen com a colíders el Revestimentos Facoli i l’Atlético Perroflautas, que van fer els deures en aquesta quarta jornada.

El Revestimentos Facoli va endossar un 0-5 al CE Nova Olivella Ferdolç. Óscar, Fèlix, Adrián (2) i Benjamín es van repartir els gols de la victòria.

Per la seva banda, l’Atlético Perroflautas va fer valer cinc dianes de Gerard per derrotar el Xiringuito FC per 2-5.

[su_box title=”El Saba Tendals, de nou líder en solitari a la Divisió Honor de la Lliga Casernes Vilanova”]A la Lliga de Futbol Sala Casernes Vilanova el Saba Tendals torna a ser líder en solitari de la Divisió d’Honor després de guanyar (3-1) l’EG Mobles Arzua Estilistes i de l’empat a cinc del Constructora MX-10 contra l’Infinity. A Preferent, el Bar Bruc 2 es manté al capdavant de la taula una setmana més. En la cinquena jornada es va desfer del Damage Inkorporatd per 7-3 amb Ernest, autor d’un pòquer de gols, com a gran figura.[/su_box]

Comparteix la notícia