Segueix-nos

Futbol 7 | Lliga Comarcal

Los Charrúas i el Geminis Style es queden sols al capdavant de Primera

L’ECO Recasens-Sports Bar Sitges, líder sòlid a Segona B

El Geminis Style, colíder a Primera // CONSELL ESPORTIU DEL GARRAF


Los Charrúas i el Geminis Style s’han quedat sols al capdavant de la Primera Divisió de la Lliga Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf.

Tots dos conjunts sumen 10 punts de 12 possibles després de resoldre de manera satisfactòria els respectius compromisos d’aquesta setmana.

Los Charrúas van golejar el FC Rokeros per 2-10 amb quatre gols de Richard, dos de Gerardo i Amir i un de Juan Andrés i Marcelo.

El Geminis Style, per la seva banda, es va desfer de l’Amigos de Zizou Elecmont per 2-4. Les dianes de la victòria se’ls van repartir Raúl (2), Fede i Marc.

El Hooligans va cedir el coliderat en perdre per 6-1 contra el Finques Rius, que s’ha situat quart. Oriol (2), Isaac, Guillem, Pau i Blai van marcar les diferències amb els sis gols.A Segona A es van ajornar els partits pel mal estat del camp a causa de les fortes pluges de dimarts.

A Segona B sí que hi va haver jornada l’endemà. L’ECO Recasens-Sports Bar Sitges continua sense cedir cap punt després d’imposar-se al Luisatto FC per 1-5 amb dianes d’Ignacio Castaño (3), Sergi i Abdon.

L’Inter de Puerto Alegre i el Sin Patrocinador van empatar a dos en un duel de la zona alta. Martí i David Menor van marcar per als primers i Miguel Ángel i Ferran, en pròpia porta, per als segons.

L’Apóstoles se’n va aprofitar per colar-se entre els dos gràcies a un triomf per 3-1 sobre el Pico Pala TM amb gols de Jordi (2) i José David.


PUBLICITAT

Més a Futbol 7 | Lliga Comarcal