Search
Close this search box.
, ,

Los Leones de Montepinar es fan amb el lideratge en solitari a la Divisió Preferent

L'AFS Vila de Sitges continua al capdavant d'Honor

Los Leones de Montepinar, líders de Preferent // ASSOCIACIÓ FUTBOL SALA CASERNES

Los Leones de Montepinar s’han quedat sols al capdavant de la Divisió Preferent de la Lliga de Futbol Sala Casernes Vilanova després de desfer-se per 2-1, diumenge passat, del Finestec, equip amb el qual compartia el lideratge.

Els dos gols del triomf dels ‘lleons’ van arribar en la primera meitat i van ser obra de Jordi Capdet i de Javier Chamorro.

Ara Los Leones de Montepinar comanden la taula amb 15 punts, pels 12 del Finestec. Després hi ha tres equips amb nou punts: Damage Inkorporated, Arzua Estilistes i Maset FC.


A Primera Divisió, continua intractable el Futseria Álvaro ASR Reformas, punter amb 18 punts de 18 possibles. En aquesta sisena jornada va endossar un 7-2 a Los Villanos. Simón Díaz va destacar amb quatre dianes.

A la Divisió d’Honor, conserva el lideratge l’AFS Vila de Sitges, que va golejar el cuer Premià Assessors per 3-10 amb gols de Cristian Fernández (3), Raúl López (2), Sergio Ruiz (2), Àlex Saura, Adrià Sánchez i Álex Rodríguez.

L’Infinity i el Tejados de la Rubia, segon i tercer empatats a 13 punts, també van guanyar, mentre que l’Andamial i el Finques Rius van empatar a tres en un matx amb alternatives.

Comparteix la notícia