Segueix-nos

Uncategorized

Luca Zarse (Vilafranca) amplia la nòmina de defenses del Vilanova

Té 25 anys i pot jugar tant de central com de lateral als dos cantons

Luca va jugar al Vilafranca en les dues últimes temporades // LLUÍS MONTANER

El Vilanova ja té un dels defenses que buscava per apuntalar la rereguarda. Es tracta de Luca Zarse, que arriba procedent del Vilafranca, de la Tercera Divisió. En l’última temporada va jugar 12 partits de Lliga, cinc com a titular. Era el seu segon curs al primer equip del degà penedesenc. En el primer (campanya 2018/2019) va arribar a disputar 20 compromisos, 16 com a integrant de l’onze inicial. Anteriorment havia passat pel filial del Vilafranca dos anys més.

“A Vilafranca han decidit endegar un nou projecte i la proposta del Vilanova m’ha agradat. Per feina i per estudis, és una bona opció per a mi. El projecte, amb un equip jove, em sembla molt interessant”, afirma Luca. A l’Alumnes Obrers espera aportar l’experiència que li ha donat haver jugat els dos darrers anys a Tercera Divisió.

Luca, de 25 anys i establert a Sant Pere de Ribes, pot jugar en qualsevol de les quatre posicions de la línia defensiva. Aquesta polivalència és un dels factors que més ha convençut el tècnic Agus Isabel. Amb el Vilafranca, en la darrera temporada, va jugar en els dos laterals.


El Vilanova ha anunciat el fitxatge a les xarxes socials aquest migdia


Ara el Vilanova està pendent de la decisió d’Aleix Vall, que té la proposta de continuar com a jugador, o fins i tot, d’integrar-se en el cos tècnic. Si Aleix opta per seguir jugant un curs més, el club encara buscaria un altre central. Si, per contra, decidís deixar-ho, faltarien dos centrals per completar la rereguarda. Sonen Víctor Miranda i Sergi Pérez, que ja va vestir la samarreta del Vilanova. El club maneja diverses opcions.

De moment, l’únic central pur de l’equip és Iván Torres, tot i que Luca ja es pot considerar com una alternativa més per a l’eix de la defensa. El club també té pendent lligar un porter, que serà anunciat en les pròximes hores.

La tornada a la feina del Vilanova està prevista per a la tercera o quarta setmana d’agost. Encara falta la confirmació del cos tècnic. La Lliga arrencarà el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Uncategorized