Search
Close this search box.

Luis Medrano afronta el debut més exigent possible en el seu retorn al Patí

Els verds reben avui l'Alcoi, líder intractable de l'OK Lliga Plata Sud

Medrano conversa amb els seus jugadors en l'entrenament de dijous // G.M.CH.

L’estrena de Luis Medrano en la segona etapa com a entrenador del Patí Vilanova no pot ser més exigent. Els verds reben aquest vespre (20.30 h) l’intractable líder Alcoi, que encara no ha perdut cap partit. L’equip de la capital del Garraf saltarà a la pista amb un únic entrenament sobre la pista, el de dijous, amb el nou míster

“Sabem de la dificultat del rival, però vull que sortim endollats per no donar-li facilitats. No li hem de regalar res. Si l’Alcoi ens vol guanyar, que s’ho treballi en cada jugada. No vull concessions”, manifesta Medrano.

L’entrenador calafellenc no ha deixat d’incidir en els aspectes defensius des que va tornar a posar-se el xandall del Patí. Medrano vol aplicar els seus retocs tàctics amb l’objectiu d’aconseguir un equip més sòlid. “Defensar és una actitud i això implica moltes coses. Esperit d’equip, ajudes, tancament d’espais…”, afirma. Medrano compta amb el suport de Juanjo Ferrer, Isarel Seoane i Uri Ferré en el cos tècnic.

El Patí no podrà comptar amb dos puntals com David Aguilar, sancionat, i Gerard Vergés, lesionat. Sí que estarà David París després de tornar als entrenaments amb el nou entrenador. Nacho Garrido continua allunyat de la dinàmica de grup per assumptes familiars, però Medrano espera convèncer-lo perquè torni aviat als entrenaments.

Aquest Vilanova-Alcoi es podrà veure en directe per Canal Blau Televisió. El Patí acumula quatre derrotes seguides. No guanya des del 28 de novembre, quan es va imposar al Santa María del Pilar per 5-4.

Comparteix la notícia