Segueix-nos

Hoquei patins

Luis Medrano, esgotat, dimiteix com a entrenador del Patí Vilanova

El tècnic admet un deteriorament en l’equip i fa un pas al costat

Medrano, a la banqueta del Patí Vilanova, dissabte // G.M.CH.

Luis Medrano ha dimitit com a entrenador del Patí Vilanova. Ja havia insinuat aquesta intenció setmanes enrere al president Viadel, que mantenia plena confiança amb ell. Aquest matí s’han trobat tots dos i el míster s’ha mantingut ferm en la determinació de plegar. Viadel no l’ha pogut convèncer. Medrano ho deixa.

“És una decisió basada en la responsabilitat. Des del primer minut de la competició l’hoquei ens han negat els resultats. M’havia marcat un full de ruta de punts a obtenir en els darrers partits que no he complert i és el moment de fer un pas al costat”, afirma Medrano.

El tècnic assegura que “veig símptomes d’esgotament. El meu missatge ja no arriba. L’equip va decaient jornada rere jornada, com es va veure contra el Raspeig. Jo també estic esgotat. És com aquell ciclista que va tirant del grup. Arriba un moment en què necessita un relleu. No puc més. Abans que es deteriori més l’equip, prefereixo apartar-me. El canvi és necessari”.

Segons Medrano, “la situació que ens està tocant viure no és culpa de ningú. Sabia que seria difícil, però no m’esperava tant de càstig. No hem tingut ni un dia de descans, amb revessos constants. Ni guanyant l’Olot va ser fàcil, ja que es va posar èmfasi que no havíem jugat bé”.

Medrano, molt honest, és partidari que “vingui un nou entrenador que injecti il·lusió. És el moment ideal, gens traumàtic. L’objectiu de la salvació està a l’abast i hi ha un bon grup de jugadors, però cal un revulsiu per buscar la revifada. Si quedessin tres partits per al final, no hauria fet aquest pas, però amb tot el que falta de competició, és el moment del canvi”.

El president Pau Viadel ara ha de parlar amb la junta directiva sobre la decisió de Medrano i ja ha activat la recerca d’un nou entrenador. El primer nom que sona és el de Jordi Costa, que ja va estar al club amb l’equip femení i com a segon de Delriu.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins