Search
Close this search box.

Luis Medrano, nomenat nou director esportiu del Patí Vilanova

Vol crear una comissió d'entrenadors i vetllar pel planter

Luis Medrano va deixar la banqueta i passa als despatxos // G.M.CH.

Luis Medrano és el nou director esportiu del Patí Vilanova. A finals de desembre va deixar el primer equip masculí. Ho va fer esgotat per no trobar la manera de treure els resultats desitjats.

Aleshores el president Pau Viadel ja va dir que l’entrenador continuaria vinculat al Patí i que només faltava posar-li nom al càrrec que ocuparia. Des d’avui Medrano assumeix la direcció esportiva del club.

“És sabut que sóc un apassionat de l’hoquei. Una coordinació requereix moltes hores, però no implica tant de patiment i tant de desgast com estar a la banqueta. I tinc ganes de treballar per buscar millores en tots els sentits per a l’entitat”, assenyala Medrano.

El nou director esportiu del Patí, davant del context econòmic actual del club, té clar que ha de treballar vetllant pel planter. D’entrada, crearà una comissió esportiva amb tècnics de la casa i potser algun de fora.


Sóc partidari de la feina en equip, que tothom sumi. Com a pare de jugador d’hoquei base sé com pensen els pares. Això m’ajudarà a entendre’ls i buscar el millor funcionament possible”, afirma.

Medrano coneix de sobres el club per les seves etapes com a tècnic de la primera plantilla masculina i d’equips de formació. “Fins ara no s’ha treballat malament amb la base. La prova són els resultats que s’han anat aconseguint, però hem d’anar una mica més enllà i canviar algunes coses”, apunta.

El projecte que dirigirà és a cinc anys vista, el que li queda de mandat al president Pau Viadel. “És una carrera de fons. Així i tot, hem de centrar-nos en el que queda d’aquesta temporada i començar a planificar la que ve”, diu Medrano.

Comparteix la notícia