Search
Close this search box.

Luis Medrano renova pel Patí Vilanova per una temporada més

"Continuo per responsabilitat i compromís amb el club", diu el tècnic

Medrano continuarà a la banqueta del Patí Vilanova // G.M.CH.

Luis Medrano continuarà dirigint el primer equip masculí del Patí Vilanova la temporada que ve. L’acord de renovació l’ha confirmat el club aquest matí a través de les xarxes socials.

Per a la junta de Pau Viadel era una prioritat aconseguir la continuïtat del tècnic que va rescatar l’equip del descens aquesta temporada.

Medrano assumeix el repte de seguir a la banqueta del Patí “per responsabilitat i compromís amb el club”, segons afirma en declaracions a elPrimer.cat.

L’entrenador encara ha de pair el conflicte emocional que li va sorgir arran de les crítiques a les xarxes socials del sector dels Nois de l’Escala a la seva darrera convocatòria, però entén que no pot demorar la resposta al club.

“Em dec al Patí. Sóc un treballador del club i davant la insistència de Pau Viadel i Óscar Gonzálvez, és el moment de donar l’OK per començar a planificar ja l’equip del curs que ve. Per la resta de coses que podien influir en la meva decisió, espero que tot es posi a lloc amb el temps”, exposa.

Segons Medrano, “el mercat de fitxatges ja es belluga i arribar-hi tard seria contraproduent tant per a mi com per al Patí Vilanova. Així que ara no podia estar desfullant la margarida massa temps més”.

La continuïtat de Medrano queda a expenses de la cursa electoral a la presidència del Patí. El compromís del tècnic és amb l’actual junta directiva, que es presentarà a la reelecció.

De la plantilla actual ja està clar que David Aguilar plega i que David París podria seguir les mateixes passes per motius laborals, segons va dir dissabte a Canal Blau. El reusenc té molt coll avall deixar l’hoquei o jugar en una categoria més baixa a prop de casa. D’altra banda, la rumorologia situa Marc Cuevas en l’Espanyol.

Les cares del Patí Vilanova 2021/2022 s’aniran definint en les pròximes setmanes. Amb el dubte resolt de saber qui és l’entrenador, el club i el mateix míster ja poden dissenyar la nova plantilla.

Comparteix la notícia