Search
Close this search box.

Luri Sorroche ascendeix a Segona Catalana com a entrenadora del Moja

La vilanovina renova per l'equip penedesenc

Luri Sorroche, al costat del president del Moja, Manel Ortiz // FOTO: Twitter AE Moja

L’entrenadora vilanovina Luri Sorroche ha vist recompensat el seu bon treball al capdavant del Moja. L’equip penedesenc liderava el grup 12 de la Tercera Catalana quan va aturar-se la competició a causa de la crisi del coronavirus i des d’ahir és nou equip de Segona Catalana arran de l’esperada decisió de la Federació Catalana d’assignar ascensos als equips que estaven en posicions per pujar de categoria de forma directa. El Moja va sumar 53 punts en 23 partits amb un balanç de 18 victòries, un empat i quatre derrotes. Li treia dos punts al segon classificat, l’Òdena.

Luri Sorroche valorava l’ascens a través del seu perfil de Twitter: Molt feliç per l’enorme treball incandescent de l’equip durant la temporada. Sempre m’hauria agradat acabar-la en condicions normals, però la COVID-19 no ho va permetre. Vam treballar moltíssim per aconseguir estar sempre amunt buscant el preuat ascens. JA SOM EQUIP DE SEGONA CATALANA.

La confiança del Moja en Luri Sorroche està fora de dubte. El passat 13 de maig, quan encara no s’havia confirmat l’ascens, el club va anunciar la renovació de l’entrenadora per una temporada més. La vilanovina és una les dues dones que en l’última temporada han dirigit un equip amatuer masculí. El curs que ve repetirà experiència a Segona Catalana.

Comparteix la notícia