Search
Close this search box.

Luri Sorroche, nova entrenadora del Vilanova per a la temporada que ve

El central Víctor Miranda deixa el club després de dos anys

Luri Sorroche, nova entrenadora del Vilanova // FCF

Luri Sorroche entrenarà el Vilanova la temporada que ve. És l’aposta del club després de l’adeu d’Agus Isabel, el titular de la banqueta blanc-i-blava en les darreres cinc campanyes. El Vilanova ha difós la notícia aquest matí a través de les xarxes socials.

La temporada passada Luri Sorroche va dirigir el Sitges a Segona Catalana. L’equip d’Aiguadolç va acabar la primera volta com a líder, però es va diluir en la segona meitat de la competició i l’entrenadora va acabar cessada a quatre jornades del final. En la campanya 2019/2020 va aconseguir l’ascens a Segona Catalana com a tècnica del Moja.

Ara li arriba el repte de dirigir l’equip de la seva ciutat. La vilanovina, una apassionada del futbol, té el títol UEFA Pro, que li permetria entrenar en els nivells més alts. La seva irrupció en el futbol amateur masculí ha tingut una gran tirada mediàtica en els darrers anys.

Abans de dirigir el Moja i el Sitges, Luri Sorroche va estar als Estats Units -amb l’escola del Barça-, a la Xina i a l’Índia, on va entrenar la selecció de l’estat del Gujarat. També ha estat vinculada a equips del Garraf com el Cubelles, la Joventut Ribetana o el mateix Vilanova, amb el qual va ser jugadora.

Víctor Miranda, baixa

Un jugador que no estarà a les ordres de Luri Sorroche és el central Víctor Miranda. Ell mateix ho va anunciar ahir a les xarxes socials. Poc després el club va agrair-li els serveis prestats també a través de les xarxes.

Víctor Miranda va ser un dels centrals titulars del Vilanova en les dues últimes temporades. El defensa havia arribat al club el setembre de 2020 per aportar experiència, ja que havia jugat a Tercera amb l’Ascó i el Castelldefels. El Reddis, on ja va jugar, podria ser el seu destí.

Tampoc no continuarà el preparador de porters Xavi Ripoll, unit al cos tècnic d’Agus Isabel en les darreres cinc campanyes.

Comparteix la notícia