Search
Close this search box.

Luri Sorroche, presentada com a entrenadora del Sitges per al curs que ve

Es confirma un secret a veus de fa setmanes

Luri Sorroche, amb Jordi Martínez i Ángel Calvo, president i director esportiu del Sitges // UE SITGES

Era un secret a veus que ja ha quedat confirmat de manera oficial. El Sitges va fer públic ahir a la nit a través de les xarxes socials l’acord amb l’entrenadora Luri Sorroche perquè es faci càrrec del primer equip masculí de cara a la temporada que ve.

Des que el club va anunciar la desvinculació de Manel Rodríguez, el nom de la tècnica vilanovina va ser el que més va sonar com a possible relleu.

“És un projecte ambiciós. Tinc moltes ganes d’engegar-lo. La possibilitat d’estar al capdavant del Sitges em va il·lusionar des del moment en què em van plantejar agafar l’equip”, explica Luri Sorroche.

El Sitges de les dues últimes temporades ha ambicionat amb l’ascens a Primera Catalana, però la pandèmia ha tirat per terra les aspiracions de l’equip.

A partir del curs que ve ho tornarà a intentar amb la nova entrenadora. “Jo sempre lluito per guanyar en tot el que puc”, es limita a dir Luri Sorroche.

La vilanovina, una apassionada del futbol, prové del Moja, equip que va conduir de Tercera Catalana a Segona Catalana. Té el títol UEFA Pro, que li permetria entrenar en els nivells més alts, i sempre ha reivindicat que altres dones puguin dirigir conjunts masculins. El Sitges ha fet aquesta aposta.

 

Comparteix la notícia