Search
Close this search box.

Luri Sorroche també abandona el Vilanova abans de la pretemporada

Amb la marxa de Dani Gimeno, la tècnica veu dubtes en el projecte

Luri Sorroche, la temporada passada al camp d'Aiguadolç // INSTAGRAM LURI SORROCHE

Luri Sorroche no arribarà a asseure’s a la banqueta del Vilanova. L’entrenadora deixa el club abans de començar la pretemporada. Amb la marxa de Dani Gimeno, que exercia de director esportiu fins fa poc més d’una setmana, veu dubtes en el projecte.

“La notícia de l’adeu d’en Dani em va agafar al Canadà i les reunions que he tingut amb el president quan vaig tornar no m’han acabat de convèncer”, explica l’entrenadora. Gimeno va ser qui la va fitxar pel Vilanova.

Segons Luri Sorroche, “el més fàcil hauria estat continuar pel caramel que representa entrenar a Primera Catalana, però veia caps per lligar. No he notat la confiança que m’hauria agradat. Tot plegat em genera un neguit innecessari abans que arrenqui la competició. Així no podia continuar”.

Luri Sorroche, que havia estat l’escollida per rellevar Agus Isabel el passat 5 de juny, ja ha comunicat la decisió de plegar al president Laffitte i també ha enviat missatges als jugadors, segons afirma ella mateixa a elPrimer.cat. Xavi Vilagut, exCubelles, és qui sona com a nou entrenador del Vilanova.

Comparteix la notícia