Search
Close this search box.

Males notícies per al Patí Vilanova: 3 punts per al Las Rozas als despatxos

L'equip madrileny és un rival directe dels verds per la salvació

Luis Medrano i els seus jugadors en un entrenament // G.M.CH.

Males notícies per al Patí Vilanova. Ni les setmanes de descans donen aire al conjunt verd. Tot al contrari.

Ahir el club va conèixer que el Comitè Nacional de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Espanyola de Patinatge atorga al Patín La Rozas els punts que havia perdut contra el Barça B. Els blaugranes, que s’havien imposat per 4-7 al quadre madrileny el 27 de febrer, han estat sancionats per alineació indeguda.

D’aquesta manera, el Patín La Rozas deixarà d’estar empatat a 10 punts amb el Patí i en sumarà tres més. L’equip de Madrid és el proper rival dels verds en un partit previst per al 10 d’abril a Les Casernes.


“Si ja estàvem obligats a guanyar els pròxims compromisos, ara encara més”, admet el tècnic del Patí, Luis Medrano. Per acabar-ho d’adobar, Nacho Garrido, un dels puntals de l’equip, té trencat el septe nasal després de rebre un cop de bola en el darrer entrenament.

Vénen tres partits seguits a Les Casernes

Els tres pròxims partits del Vilanova seran a casa contra rivals directes. Després de rebre el Patín Las Rozas el 10 d’abril, s’enfrontarà al Rivas (17 d’abril) i al Sant Feliu (21 d’abril).

La bona notícia és que podrà entrar públic a Les Casernes. El Patí espera que unes 200 persones puguin ocupar les localitats habilitades. Des del sector de l’Escala ja fa dies que frisen per poder tornar a Les Casernes i donar suport a l’equip.

Comparteix la notícia