Search
Close this search box.

“Malgrat la mala ratxa que portem, només estem a tres punts del líder”

Totti, migcampista del Vilanova, confia en la reacció de l'equip

Totti, jugador del Vilanova // G.M.CH.

El Vilanova acumula tres derrotes seguides a domicili i només ha sumat tres punts dels últims 12 possibles. L’equip s’ha encallat des que es va reprendre la Lliga després del parèntesi de Nadal. Així i tot, es manté en el grup capdavanter de la Lliga. Aquesta és la lectura que en fa Totti, un dels migcampistes clau de l’equip.

“Malgrat la mala ratxa que portem, només estem a tres punts del líder. Quan vam perdre els dos primers partits del campionat, hauríem firmat estar en aquesta situació a l’inici de la segona volta”, assenyala el vilanoví.

Segons Totti, “se’ns han ajuntat dos dels desplaçaments més complicats, a Viladecans i Lleida, on vam competir, i un mal partit a Gavà. Ara hem de reaccionar a casa. I la visita del Martorell de diumenge ens ha de donar un plus de motivació pel 5-2 que ens va endossar en la primera volta”.

Totti confia en la recuperació de l’equip. “Hem demostrat que tenim qualitat i hem de continuar treballant com fins ara. També és cert que darrerament ens està costant fer gols. Ara bé, Edgar Doblas ja està reapareixent i la temporada passada va demostrar que pot marcar diferències. Si estem tots, tenim més recursos”, indica.El migcampista vol passar pàgina de la derrota a Gavà i ja se centra en el Martorell. Sap de la importància de guanyar per la dificultat del següent desplaçament, al camp de la Rapitenca, un altre dels cocos de la Lliga. “Serà una altra visita molt complicada, però ja vindrà. Ara hem d’estar molt ficats en el partit de diumenge”, apunta.

El concurs de Totti contra el Martorell dependrà de les molèsties que arrossega al genoll dret, que ja es va operar per una luxació en la ròtula.

Un xoc fortuït en un entrenament de la setmana passada el va deixar sense poder jugar a Gavà, però no es descarta per diumenge. “Espero arribar per, almenys, tenir opcions de jugar ni que sigui una estona”, desitja.

Comparteix la notícia