Segueix-nos

Futbol

Manel Rodríguez deixarà la banqueta del Sitges quan acabi aquesta temporada

La pandèmia, la creu dels seus dos últims projectes al club

Manel Rodríguez deixarà el Sitges quan acabi la temporada // G.M.CH.

Manel Rodríguez no continuarà com a entrenador del Sitges la temporada que ve. Així ho va anunciar el club ahir al vespre en un comunicat.

Segons l’escrit, les dues parts han decidit trencar el vincle de comú acord i es donarà per acabada aquesta darrera etapa que es va iniciar fa dos anys.

El Sitges aprofita el comunicat per agrair l’excel·lent tasca duta a terme per Manel Rodríguez al capdavant del primer equip. El club també lamenta que la pandèmia ens hagi impedit gaudir al màxim d’aquests sensacionals equips dirigits per ell.


En el comunicat, el Sitges també indica que la porta del club queda oberta per a futures col·laboracions, ja que els noms de Manel Rodríguez i de la UE Sitges sempre aniran estretament lligats.

Els dos últims projectes del Sitges amb Manel Rodríguez a la banqueta perseguien l’ascens a Primera Catalana. La temporada passada l’equip anava pel bon camí fins que va esclatar la pandèmia.

Aquest curs el conjunt d’Aiguadolç tornava a il·lusionar, però la decisió de la Federació d’anul·lar la Segona Catalana va generar un gran desencís en la plantilla, que s’ha anat descomponent.

Víctor Morillas debuta amb el Tàrrega
Víctor Morillas ha estat l’últim jugador que ha deixat el Sitges. L’extrem vilanoví va ser un dels fitxatges estrella de l’estiu, però amb la pandèmia pel mig ni va poder debutar a la Lliga per una lesió. El jugador acabarà la temporada al Tàrrega, del subgrup 2B de Primera Catalana. Víctor Morillas va debutar diumenge contra el Can Vidalet tot saltant al camp al minut 67. L’equip lleidatà va perdre per 1-3.
PUBLICITAT

Més a Futbol