,

Manolo Arroyo, entrenador del CT Vilanova, al Mundial ITF Sènior +60

Ho fa com a component de la selecció espanyola

Manolo Arroyo, entrenador del CT Vilanova // CTV

Manolo Arroyo, entrenador del Club Tennis Vilanova, competeix des d’aquest diumenge a Umag (Croàcia) en el Campionat del Món ITF Sènior +60. Ho fa com a component de la selecció espanyola.

L’acompanyen Javier Molina, Francisco García i Juan Bautista Avendaño, aquest últim excapità espanyol de Copa Davis –campió el 2004–. “Estic molt il·lusionat. No sempre es juga un torneig així i espero que no sigui la darrera vegada”, afirma.

Arroyo arriba a Croàcia amb la confiança pels núvols després de quedar campió per partida doble a l’ITF de grau 1 de Varsòvia en la categoria +60.

El tècnic del Club Tennis Vilanova va vèncer en els quadres d’individual i de dobles. En ‘singles’ va guanyar la final a l’italià Marco Catelli per 6/0 i 6/4. En dobles, fent parella amb Jorge Morera, es van apuntar el títol després d’imposar-se a la parella polonesa SamojlowiczWawrzyniak per un doble 6/1.