Search
Close this search box.

Marc Cuevas deixa el Patí Vilanova, però “no és un adéu, és un fins aviat”

Carlos Donoso, Sergi Lalaguna i David Pérez, renovats

Marc Cuevas no jugarà a Les Casernes el curs vinent // LUIS VELASCO

Marc Cuevas deixa la disciplina del Club Patí Vilanova. Ahir ho va anunciar a les xarxes socials. Una proposta molt interessant per al seu creixement personal l’ha fet prendre la difícil decisió d’abandonar Les Casernes, on es va formar.

Així s’expressava Cuevas ahir a la nit en el seu perfil de Twitter: “Després de llargues setmanes de dubtes i plantejaments, he decidit emprendre un nou camí. No és fàcil anunciar una cosa així estant al club que m’ha vist créixer des de petit passant per totes les categories fins a arribar al primer equip, donant-me sempre una estimació especial i formant-me al costat de persones increïbles. Em sento afortunat d’haver portat aquest escut amb honradesa tot representant els valors i els colors del Patí. Vull agrair a totes les persones que formen i que han format part de la directiva del club, a jugadors, a entrenadors, al cos tècnic i com no, a tots aquells aficionats i seguidors que han seguit sempre el meu camí. No és un adéu, és un fins aviat.”

Cuevas acompanyava la piulada amb una foto d’ell amb la samarreta del Patí, l’estic i la bola i una frase d’agraïment: “Gràcies per tant”. Els dubtes al voltant de la seva renovació quedaven resolts. En l’última temporada va disputar 15 partits i va marcar cinc gols.

Més renovacions

Si bé Cuevas no continuarà al Patí la temporada que ve, sí que ho faran Carlos Donoso, Sergi Lalaguna i David Pérez. El club ho ha fet públic en els darrers dies. Aquests tres jugadors s’uneixen a David París, David Lecha, Pol Ferrer, David Aguilar, Gerard Vergés i Nacho Garrido en la plantilla del Vilanova per a la temporada 2020/2021.

Comparteix la notícia