Search
Close this search box.

Marc Cuevas: “L’equip ha fet un pas endavant; creiem en la permanència”

El jugador del Patí Vilanova ha destacat en els dos últims partits

Marc Cuevas, amb la bola dissabte passat contra l'Alcobendas // G.M.CH.

Marc Cuevas s’ha erigit en un dels jugadors més destacats del Patí Vilanova en els dos últims partits. Va marcar dos gols en la victòria dels verds a la pista de l’Arenys de Munt i va forçar dos penals en la derrota de dissabte passat contra l’Alcobendas.

El cubellenc desprèn confiança i determinació amb la bola, i l’equip ho agraeix. “Cada setmana que passa em trobo millor. Vaig venir de França sense haver jugat un partit des de setembre per la pandèmia. Tant a Arenys de Munt com contra l’Alcobendas vaig començar a tenir bones sensacions”, comenta.

L’11 del Patí Vilanova lamenta el resultat final de dissabte passat. “Crec que vam merèixer més. L’Alcobendas només va ser superior a nosaltres al principi del partit. El resultat va ser injust. Vam fer mèrits per treure, almenys, un punt”, afirma.

Cuevas confia a confirmar en els pròxims compromisos les sensacions ofertes pel Patí en les dues darreres jornades. “L’equip ha fet un pas endavant. Hem vist que podem plantar cara a qualsevol. Creiem en la permanència i això dins d’un vestidor és molt important”, apunta.

El Patí ha demostrat que no s’arronsa contra els grans de la Lliga. El partit contra el Barça B de diumenge que ve és el darrer dels verds contra un equip de la part alta de la taula. Després li arribaran els duels directes, els que marcaran realment el desenllaç del descens. “Estem en el bon camí. Ara falta veure com competim contra rivals de la ‘nostra’ lliga. Treballarem al màxim per fer-ho bé i salvar la categoria”, assenyala.

Comparteix la notícia