Search
Close this search box.

Marc Cuevas torna al Patí Vilanova per ajudar-lo en la lluita per la permanència

A França, on jugava, la Lliga està aturada per la pandèmia

Marc Cuevas, en un partit de la temporada passada // @HOCKEY_GRAFIAS

Marc Cuevas torna al Patí Vilanova. El juny passat va decidir marxar per emprendre una aventura a l’estranger a les files del SAM Rink Hockey Mérignac, de la primera divisió francesa. Ara, set mesos després, ja té fetes les maletes per fer el camí de retorn a casa. Quan va prendre la decisió d’abandonar el Patí va dir que no era un adéu, sinó un fins aviat. La crisi de la Covid-19 ha avançat la seva tornada.

El jugador està pendent de la burocràcia per poder viatjar cap a la capital del Garraf. Espera que tot estigui arreglat el cap de setmana o la setmana que ve. “Haig de signar uns papers abans de marxar”, apunta encara des de França.

Segons Marc Cuevas, “les xifres de la pandèmia s’estan incrementant al país. Cada dia hi ha més positius. Nosaltres hem d’estar a casa a les vuit del vespre i fa quasi tres mesos que no juguem. Només estan actives les lligues d’elit de futbol i rugbi. En principi havíem de tornar als entrenaments el 20 de gener, però ara ja es parla del febrer. Davant d’aquest panorama el club em va donar llum verda per poder marxar”.

El Patí Vilanova va moure fitxa i va contactar amb ell. L’acord és total. “No podia desaprofitar aquesta oportunitat de tornar a casa. El club sempre s’ha portat molt bé amb mi”, assenyala Marc Cuevas, que la temporada passada va jugar 15 partits i va marcar cinc gols amb la samarreta verda.

Marc Cuevas a penes ha pogut jugar dos partits de la lliga francesa amb el Mérignac. “Tinc unes ganes boges de tornar a competir i unir-me de nou al Patí per ajudar-lo en la lluita per la permanència. L’OK Lliga Plata és molt exigent, però entre tots ho hem de tirar endavant”, manifesta.

Pel seu passat al Patí, un dels avantatges que té Marc Cuevas és que coneix la manera de jugar Jofre Vilà. “Estic a la seva disposició per col·laborar en la salvació. Tornar al club és com tornar amb la meva família”, assegura.

Comparteix la notícia