,

Marc Duran arrodoneix una gran setmana guanyant també la Copa del Rei

El vilanoví s'apunta el títol amb l'Asisa Borges Vall

Marc Duran embogeix per celebrar el títol de Copa // RFETM

Marc Duran va arrodonir ahir una setmana magnífica tot proclamant-se campió de la Copa del Rei de tenis taula amb l’Asisa Borges Vall al Palau d’Exposicions i Congressos de Santander.

El vilanoví venia de guanyar el Campionat d’Espanya individual i de dobles en el mateix escenari.

L’Asisa Borges Vall va superar el Real Cajasur Priego per 3-2 en una ajustada final. És la tercera Copa del club després de les que va aconseguir els anys 2013 i 2017, ja amb Marc Duran a les seves files.

El vilanoví no va poder guanyar en el seu primer partit de la final, que havia arrencat amb un triomf de Viktor Brodd per al Borges. Joan Masip va trencar l’empat i va tornar a avançar l’equip de les Garrigues, però Viktor Brodd va perdre el seu segon compromís.

En el cinquè partit, Marc Duran va guanyar (3-1) i va segellar el 3-2 definitiu que li va donar la Copa al Borges.

Triplet increïble, campió d’Espanya individual, dobles i campions de Copa del Rei. Gràcies a tota la gent que m’ajuda en el dia a dia i que son part del camí, va escriure ahir mateix el jugador de la capital del Garraf al seu perfil de Twitter.