Segueix-nos

Tenis Taula

Marc Duran, heroi de l’Asisa Borges per passar a ‘semis’ de l’Europe Cup

El vilanoví s’imposa en els seus dos partits i també en el desempat

Marc Duran va posar el públic dempeus amb punts brillants // RFETM

El vilanoví Marc Duran va ser l’heroi ahir en l’històric triomf de l’Asisa Borges Vall, que es va classificar per primer cop per a les semifinals de l’Europe Cup, la segona competició continental, en superar l’Ostrov de la República Txeca.

L’equip de les Garrigues havia d’aixecar un 3-2 de l’anada, disputada a terres txeques. A les Borges Blanques es va produir un idèntic 3-2 i l’eliminatòria es va haver de resoldre en el desempat, que va caure del cantó de Marc Duran i dels seus companys.El jugador de la capital del Garraf va ser fonamental per al Borges guanyant els seus dos partits (17-19, 12-10, 11-1, 9-11 i 6-2 sobre Tomas Tregler i 11-9, 11-9 i 11-5 contra Michal Obešlo) i també el seu joc del desempat (11-7 sobre el mateix Michal Obešlo) en l’anomenat ‘Golden Match’.

Van ser gairebé quatre hores d’eliminatòria que van acabar amb les celebracions dels jugadors de l’Asisa Borges Vall. Marc Duran va posar el públic dempeus amb jugades molt meritòries. El suec Viktor Brood i Joan Masip completaven l’equip del Borges.

PUBLICITAT

Més a Tenis Taula