Search
Close this search box.
,

Marc Duran passa a la fase final de l’Europe Cup amb l’Asisa Borges Blanques

El vilanoví obté un ple de victòries amb l'equip lleidatà

Marc Duran, en acció // ANTONIO ÁLVAREZ

El vilanoví Marc Duran va aconseguir dissabte una brillant classificació per a la fase final de l’Europe Cup de tenis taula amb l’Asisa Borges Blanques. Joan Masip i Albert Vilardell van ser els altres integrants del conjunt lleidatà

Duran i els seus companys va guanyar amb autoritat els tres compromisos que van disputar, contra els italians del l’ASD Marcozzi Cagliari (3-0), els russos del TTSC UMMCElem (3-1) i els portuguesos del GDCS Juncal (3-0).

El jugador de la capital del Garraf va aconseguir un ple de victòries en els seus partits. L’Asisa Borges Blanques va passar de fase com a primer del grup B.

En declaracions a l’Esports en Xarxa, Marc Duran va destacar que “hem fet una gran fase, els tres partits amb victòria. L’equip rus era més favorit que nosaltres, però hem guanyat amb molta solvència. Passar a quarts de final seria un resultat històric”

La fase final de l’Europe Cup es disputarà del 12 al 15 de maig a Croàcia amb 16 equips en format bombolla sanitària. Es configuraran quatre grups de quatre equips. Els dos primers classificats jugaran els quarts de final.

Comparteix la notícia