Search
Close this search box.
,

Marc Soler, amb tres fractures als braços, obligat a abandonar el Tour

El vilanoví, involucrat en una de les dues caigudes de la 1a etapa
Marc Soler. 2021 Tour de France. Stage 1: Brest - Landerneau. 26.6.2021.

La mala sort va tornar a acarnissar-se amb Marc Soler // BETTINIPHOTO / MOVISTAR TEAM

La mala sort es va tornar a acarnissar ahir amb Marc Soler en la primera etapa del Tour de França. El vilanoví va anar a terra en una de les dues caigudes massives del dia i ha hagut d’abandonar la prova francesa.

Malauradament, la participació del ciclista de la capital del Garraf en l’edició 108 del Tour ha estat vista i no vista. Soler es va fer tres fractures als braços.

El vilanoví va veure’s involucrat en la primera de les dues caigudes de l’etapa inaugural, causada per la topada d’un corredor amb el cartell que sostenia una espectadora d’esquena a la carrera.


Soler, amb molt dolor al canell dret, a penes va poder conduir la bicicleta per, almenys, completar la jornada a gairebé mitja hora del vencedor, Alaphilippe (DQT).

Les proves a les quals va ser sotmès Soler posteriorment van revelar que pateix fractures als dos caps de radi i al cap del cúbit esquerre.

El ciclista de la capital del Garraf ja va haver d’abandonar l’últim Giro abans d’hora. Va ser en la dotzena etapa després de veure’s involucrat en una altra caiguda.


https://youtu.be/s2zJ5EvmFNA

Comparteix la notícia