Search
Close this search box.
,

Marc Soler, concentrat amb el Movistar per començar a preparar el curs 2021

La formació de Telefònica farà una estada de 12 dies a Almeria

Marc Soler ja prepara el nou any amb l'equip Movistar // BAGAN FOTOGRAFIA / MOVISTAR TEAM

Marc Soler està concentrat des d’aquest dissabte i durant 12 dies, fins al 20 de gener, al cap de Gata (Almeria) amb l’equip Movistar per començar el treball en grup de la campanya 2021.

La plantilla de la formació de Telefònica seguirà estrictes protocols de prevenció sanitària arran de la pandèmia. La concentració servirà al vilanoví i els seus companys per polir aspectes tècnics i per produir continguts audiovisuals de cara al nou any.A Almeria es reunirà tant l’equip masculí com femení del Movistar, amb un total de 43 ciclistes. A causa del temporal Filomena, aquest matí encara no havien arribat una desena de membres de la formació.

El sol ha sortit a Almeria, tot i la presència d’alguns núvols en la primera sessió de la concentració. També hi ha fet vent.

Movistar repeteix amb Alejandro Valverde, Enric Mas i Marc Soler com a puntes de llança de l’equip masculí. El vilanoví defensa el mallot de la formació de Telefònica des de 2015. Les cares noves en són cinc, destacant l’espanyol Iván García Cortina i el colombià Miguel Ángel ‘Supermán‘ López.


Comparteix la notícia