Search
Close this search box.
,

Marc Soler, convocat per l’equip Movistar per disputar la Vuelta

La prova comença dimarts que ve, 20 d'octubre, a Irun

Marc Soler, en la Vuelta a Burgos d'aquest any // PHOTO GOMEZ SPORT / MOVISTAR TEAM

Marc Soler disputarà la Vuelta amb l’equip Movistar. El vilanoví forma part de la llista que la formació de Telefònica ha donat a conèixer aquest matí. La prova arrenca dimarts que ve, 20 d’octubre, a Irun i acabarà el 8 de novembre a Madrid.

Movistar estarà a la línia de sortida de la ronda espanyola amb l’equip de gala. No hi faltaran ni Enric Mas, cinquè en l’últim Tour, ni Alejandro Valverde, guanyador de la Vuelta el 2009 i segon el 2019. El bloc que presentarà és pràcticament idèntic al que va guanyar la classificació per equips de l’últim Tour. La novetat és Jorge Arcas en comptes de Darío Cataldo, que està al Giro.

El 2020 està sent un any estrany per a Soler. La crisi del coronavirus ha fet canviar els plans que l’equip havia dissenyat per a ell quan va presentar la nova temporada.

En principi, el vilanoví no havia de disputar el Tour i sí el Giro, a més com a cap de files, però la incertesa per la pandèmia va fer que participés en la ronda francesa i que es quedés fora de la carrera italiana.

A la Vuelta, Soler tornarà a escena en una de les grans cites del calendari. Li esperen 18 etapes i 2.887 quilòmetres. L’any passat va ocupar una meritòria novena posició.


Comparteix la notícia