Search
Close this search box.
,

Marc Soler, en la llista del Team Emirates per al Tour, que arrenca divendres

El vilanoví, a ajudar Tadej Pogacar, campió els dos últims anys
Volta Ciclista a Catalunya 2022 - 101st Edition - 2nd stage L'Escala - Perpinya 202,5 km - 22/03/2022 - George Bennett (NZL - UAE Team Emirates) - photo Luis Angel Gomez/SprintCyclingAgency�2022

Marc Soler disputarà el Tour // TEAM EMIRATES

Marc Soler disputarà el Tour de França 2022, que comença aquest divendres a Copenhaguen. El ciclista vilanoví formar part de la llista de vuit convocats de l’UAE Team Emirates.

Soler intentarà aportar el seu gra de sorra per ajudar el líder de l’equip, l’eslovè Tadej Pogacar, campió de les dues últimes edicions de la ronda francesa.


A banda de Soler i Pogacar, completen l’UAE Team Emirates per al Tour de França 2022 Rafal Majka, Brandon McNulty, Matteo Trentin, Vegard Stake Laengen, George Bennett i Mikkel Bjerg.

La cita francesa acabarà el 24 de juliol. Marc Soler vol treure’s el mal sabor de boca del Tour de l’any passat, quan va haver d’abandonar en la primera etapa després de veure’s involucrat en una caiguda causada per la topada d’un corredor amb el cartell que sostenia una espectadora d’esquena a la carrera.


Comparteix la notícia