Search
Close this search box.
,

Marc Soler es queda a les portes de la victòria en l’11a etapa de la Vuelta

El vilanoví cedeix en l'esprint final amb el francès Gaudu

Soler ha acaronat el segon triomf d'etapa // PHOTO GOMEZ SPORT

El vilanoví Marc Soler ha acaronat aquesta tarda el segon triomf en la Vuelta 2020. El ciclista de la capital del Garraf ha quedat segon en l’onzena etapa, de 170 quilòmetres, que ha unit Villaviciosa i el cim de La Farrapona, a Astúries. 

Soler ha saltat del pilot en la pujada a la Cobertoria, de Primera Categoria, el tercer port de l’etapa, per unir-se a la fuga del dia. S’ha mantingut ferm al port de San Lorenzo, la penúltima dificultat muntanyosa del dia, i ha tornat a canviar el ritme a La Farrapona, l’ascensió que duia els ciclistes fins a la línia d’arribada. 

El francès David Gaudu ha estat l’únic capaç de seguir les pedalades del vilanoví i tots dos s’han jugat la victòria en l’esprint final. Gaudu ha estat més ràpid en els metres decisius.

“Potser m’he precipitat al final. Se m’ha fet llarg i no he pogut reaccionar. Quina ràbia”, ha dit Soler després de travessar la meta. “Tanmateix, estic content. He retallat temps en la General i he tinngut bones sensacions. Vejam com va tot a l’Angliru”, ha continuat.


Comparteix la notícia