Marc Soler finalitza el Tour de Romandia a tan sols un segon del podi

El vilanoví, quart, transmet bones sensacions abans del Giro
Tour de Romandie 2021 - 75th Edition - 5th stage Fribourg - Fribourg 16,19 km - 02/05/2021 - Marc Soler (ESP - Movistar Team) - photo Heinz Zwicky/BettiniPhoto©2021

Marc Soler, en la contrarellotge d'ahir // BETTINIPHOTO MOVISTA TEAM

Marc Soler es va quedar a un sol segon del podi al Tour de Romandia, que va acabar ahir a la localitat suïssa de Friburg amb el ciclista de la capital del Garraf en la quarta posició final.

La darrera etapa va ser una contrarellotge amb complicats descensos, pluja i, inclús, una pujada sobre terreny empedrat.

El vilanoví va oferir un notable rendiment i va ocupar la vuitena posició, a 34 segons del guanyador Rémi Cavagna.

Dissabte havia cedit el liderat després d’haver-se vestit de groc divendres en guanyar la tercera etapa. Amb el bon temps de la ‘crono’, Marc Soler va posar-se per davant de l’aleshores líder Michael Woods, que va caure fins al cinquè lloc, i de Ben O’Connor.

Tanmateix, van avançar-lo dos especialistes en contrarellotge com Geraint Thomas, campió de la prova, i Fausto Masnada, tercer de la General. Va completar el podi Richi Porte com a segon classificat.

Les bones sensacions que Marc Soler ha ofert a terres suïsses són la millor notícia de cara al Giro, on el vilanoví liderarà l’equip Movistar del 8 al 30 de maig. S’apropa la gran cita de l’any per al ciclista de la capital del Garraf.

[su_box title=”Tres representants de la Unió Ciclista, amb Catalunya” style=”soft” box_color=”#516e6d”]La Unió Ciclista Vilanova tindrà tres representants en els Campionats d’Espanya en pista. Els escollits són els júniors Joan Cadena i David Peñaranda i el cadet Adrià Garmendia. Tots tres han estat convocats per la selecció catalana. La cita estatal serà els dies 22 i 23 de maig a Palma de Mallorca.[/su_box]