Search
Close this search box.
,

Marc Soler fitxa per l’UAE Team Emirates de Tadej Pogacar per dos anys

El nou equip del vilanoví confirma la notícia al seu web

Marc Soler, nou corredor de l'UAE Team Emirates // WWW.UAETEAMEMIRATES.COM

Marc Soler ha fitxat per dos anys per l’UAE Team Emirates, l’equip de Tadej Pogacar, guanyador dels dos últims Tour de França. El vilanoví deixa Movistar després de set temporades.

La notícia l’ha confirmat aquest diumenge el Team Emirates a través de la seva pàgina web. Ja feia setmanes que es parlava d’aquest moviment en el mercat del ciclisme. Ara ja és una realitat.

“Estic molt content d’unir-me a l’UAE Team Emirates i espero amb ànsies les noves aventures i desafiaments. Vinc amb molta il·lusió i amb ganes de treballar intensament i gaudir d’aquest nou capítol”, diu Soler, de 27 anys, en el comunicat del seu nou equip.

“Després de set anys a Movistar crec que és un bon moment en la meva carrera de buscar nous reptes. Els agraeixo molt cada any en què hem treballat plegats i els desitjo el millor de cara al futur. Estic llest per aquest nou pas”, afegeix.

També parla el mànager de l’equip, Joxean Fernández. “No és cap secret que Marc Soler és un dels millors corredors del pilot professional i creiem que té tots els atributs i la mentalitat de carrera per encaixar en l’equip. La seva personalitat i qualitat mental el fan únic. Estem emocionats de portar-lo amb nosaltres. Crec que s’adaptarà molt bé”, apunta.

L’UAE Team Emirates destaca els èxits de Marc Soler, campió de la París-Niça el 2018 i amb triomfs d’etapa a la darrera Vuelta i al Tour de Romandia. Quan tenia 21 anys va imposar-se al Tour del Porvenir.

Marc Soler s’està recuperant de la caiguda que va obligar-lo a abandonar el Tour d’aquest 2021 en la primera etapa després d’un any per oblidar, ja que també una caiguda va apartar-lo del Giro en el dotzè dia de carrera.

Comparteix la notícia