Search
Close this search box.
,

Marc Soler guanya la segona etapa de la Vuelta, disputada a Navarra

El vilanoví s'escapa en el descens del darrer port del dia

Soler celebra el triomf en la meta // PHOTO GOMEZ SPORT

Marc Soler s’ha endut la victòria aquesta tarda en la segona etapa de la Vuelta, que ha arrencat a Pamplona i que ha acabat a Lekunberri, localitat també de la Comunitat Autònoma de Navarra, després de 151,6 quilòmetres.

L’actuació del ciclista vilanoví ha estat enorme i ha posat la cirereta al treball coral de l’equip Movistar, que ha marcat el ritme en molts moments de l’etapa. Ha estat una jornada dura pel vent que ha bufat.

Soler ha posat els fonaments del seu triomf a partir de l’Alto de San Miguel de Aralar, l’última dificultat muntanyosa del dia, de Primera Categoria. El ciclista de la capital del Garraf havia perdut alguns metres en el tram final de la pujada, però en l’inici del descens, faltant uns 12 quilòmetres per a l’arribada, ha atacat i ja no l’ha atrapat ningú. En la recta final, cara de satisfacció, mirada enrere i braços enlaire per celebrar el triomf.

“He aprofitat que hi ha hagut una aturada en el grup en l’inici del darrer descens i, com que venia des de darrere, ho he fet amb el doble de velocitat per tirar sense que poguessin agafar la meva roda… I així fins a la meta”, ha manifestat Soler després d’aconseguir la victòria.

“És la meva primera victòria en una gran volta i estic molt, molt content. Era una etapa que havíem agafat amb moltes ganes. L’havíem vingut a reconèixer durant el cap de setmana. Ja ens tocava a tot l’equip rebre la recompensa després de tants esforços en un any tan complicat. Només puc donar les gràcies a l’equip pel seu suport i a la gent que ha estat amb mi durant tot aquest temps”, ha afegit el ciclista de la capital del Garraf.

Segons el vilanoví, “corríem a casa, estàvem molt motivats per competir aquí a Navarra i, juntament amb els directors, ja havíem planejat abans de la sortida que volíem jugar les nostres cartes des del cim d’Urbasa”.

Aquest és el segon triomf de 2020 de Marc Soler després del que va obtenir al febrer en la Challenge de Mallorca.


Comparteix la notícia