Search
Close this search box.
,

Marc Soler s’imposa en la tercera mànega de la Challenge de Mallorca

És el primer triomf de l'any del vilanoví i de l'equip Movistar

Marc Soler celebra el triomf d'ahir // PHOTO GOMEZ SPORT / MOVISTAR TEAM

Marc Soler va aconseguir ahir el primer triomf de l’any. El ciclista vilanoví es va imposar en el Trofeu Pollença-Port d’Andratx, la tercera mànega de la Challenge de Mallorca 2020.

Una llarga escapada marca de la casa va servir a Soler per imposar-se en solitari en la meta. La fuga va arrencar a més de 70 quilòmetres de l’arribada, a la zona del Coll d’en Bleda, de segona categoria. Junt amb el vilanoví anaven gairebé 20 ciclistes més. La selecció final va deixar Soler en un mà a mà amb Gregor Mühlberger.

A la zona de Mon Port, l’ascensió final d’uns dos quilòmetres amb rampes de fins al 20%, el ciclista de la capital del Garraf va deixar enrere Mühlberger amb una arrencada seca que va dur-lo fins a la meta per poder celebrar la victòria amb el braç dret enlaire.

Soler: “Tenia clar on volia arrencar si tenia forces i he pogut arribar sol”

Soler es va mostrar “molt content per aquesta primera victòria de l’any, tant per a mi com per a l’equip. Ha estat un dia dur, amb molta bogeria i també molt patiment, però amb final feliç. A la baixada del Puigmajor, on Bachmann ahir ens va deixar enrere, el pilot s’ha tallat i en començar Bleda hi ha hagut diversos atacs que han acabat formant aquell grupet de 20 unitats que ens hem jugat el triomf”. Segons Soler, “havíem vingut a entrenar per la zona d’Andratx i més o menys coneixia la darrera pujada. Així doncs, tenia clar on volia arrencar si tenia forces i he pogut arribar sol.”

Comparteix la notícia