Search
Close this search box.

Maria Barneda, nova jugadora del Leganés, de la Lliga Femenina Challenge

La vilanovina reforça l'equip madrileny procedent del Zamora

Maria Barneda ve de jugar al Recoletas Zamora // INSTAGRAM MARIA BARNEDA

La vilanovina Maria Barneda jugarà al Club Bàsquet Leganés, de la Lliga Femenina Challenge, la segona categoria del bàsquet estatal, la temporada que ve.

L’escorta continua fent carrera. Va començar a jugar amb vuit anys amb l’equip de l’escola El Cim de Vilanova, on l’entrenava la seva mare. I va continuar formant-se al Samà, l’Almeda i al Segle XXI abans de marxar a jugar fora de Catalunya.


Des d’aleshores ha passat pel Campus Promete, el GDKO Ibaizabal i el Celta Zorca Recalvi en la LF2, per a fer el salt a la Lliga Femenina Endesa tornant a defensar els colors de Campus Promete durant les temporades 20/21 i 21/22. La passada campanya la va jugar en un dels favorits de la Lliga Femenina Challenge, el Recoletas Zamora.

A Leganés, Maria Barneda es retrobarà amb César Aneas, amb qui va coincidir a Logronyo en les files de Campus Promete. Aneas coneix la versatilitat que sempre ofereix la vilanovina. Ara la posarà al servei del quadre madrileny. Al club esperen que tingui un rol fonamental per aspirar al retorn a la màxima categoria.

Comparteix la notícia