Segueix-nos

Hoquei patins

Maria Córdoba capitanejarà el Patí Vilanova femení una temporada més

Albert Briva, nomenat nou coordinador del club

Maria Córdoba continuarà a Les Casernes // @HOCKEY_GRAFIAS

Maria Córdoba continuarà lluint el braçalet de capità del Patí Vilanova femení una temporada més. Ahir ho va fer públic el club a través de les xarxes socials.

La jugadora és una de les supervivents en la plantilla –juntament amb Paola Pascual, que també ha renovat– d’aquell equipàs del Patí que va guanyar la Copa de la Reina de 2018. Porta més d’una dècada a Les Casernes.

‘Una (temporada) més amb els meus colors’ va escriure ella en una història al seu perfil d’Instagram.

Maria Córdoba, de 25 anys, va jugar 25 partits en la darrera OK Lliga i va marcar cinc gols. A partir del curs que ve, treballarà per intentar portar altre cop el Patí a la màxima categoria.

En els últims dies, el Patí també ha anunciat que la jove portera Anna Garcia jugarà amb el primer equip la temporada vinent. En el darrer curs ja va tenir minuts en l’OK Lliga.

Albert Briva, nou coordinador del club

També ahir, el Patí Vilanova va informar que Albert Briva és el nou coordinador del club. Treballarà, sobretot, per al bon funcionament de la base.

En l’últim curs va ser l’ajudant d’Enric Batlle al primer equip femení i acumula molts anys entrenant equips del planter.

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins