Search
Close this search box.

Marina Asensi assumeix el repte de ser una de les líders del Patí Vilanova femení

"El míster vol que les que tenim més experiència, estirem del carro", afirma

Marina Asensi, en una imatge d'arxiu // G.M.CH.

El Patí Vilanova femení ja té el focus posat en el debut a la Lliga. Les de la capital del Garraf militen per segona temporada seguida a Nacional Catalana. Ho fan amb nou míster, David Torruella, que ha tornat al club. Amb ell l’equip femení va guanyar la Copa de la Reina de 2009.

El debut del Patí és aquest dissabte (20.00 h) a la pista del Girona. Una de les jugadores que ha de portar la veu cantant sobre la pista és Marina Asensi, que compleix la cinquena campanya a Les Casernes.

“Quan vaig arribar era molt jove. Ara sé que haig d’assumir un altre rol i m’agrada aquesta responsabilitat. El míster vol que les que tenim més experiència, estirem del carro”, assenyala la jugadora.

Pati Miret és una altra de les jugadores que han de liderar l’equip. És un dels fitxatges de l’equip. Torna a Les Casernes, igual que Berta Ribas. “Són dos molt bons reforços”, assegura Marina Asensi.


La plantilla la completen Maria Córdoba, Aina Martínez, Anna Garcia, Arés Noguera, Paola Vázquez, Noa González, Irina Pérez, Berta Bellés i Blanca Garcia, el tercer fitxatge, una portera procedent del Voltregà.

Marina Asensi està encantada amb el nou entrenador. “Els canvis són bons. Variar rutines ens està anant bé. Posa èmfasi en el treball físic i l’estratègia. M’agrada. Ens fot canya. Tenim moltes ganes que comenci la Lliga”, destaca.

Preguntada pels objectius, la jugadora de Sant Sadurní primer vol centrar-se en l’estrena contra el Girona. “D’entrada hem d’intentar guanyar allà. És una pista complicada, però tenim potencial per sumar la victòria. A partir d’aquí, a llarg termini, volem entrar al play-off i estar en la lluita per tornar a OK Lliga”, indica.

El Girona el veu com un dels rivals a batre, juntament amb l’Alpicat el Bigues i el Palafrugell. Sobre el nou sistema de competició –Lliga regular i play-off– afirma que “és més just i no tan embolicat. Els filials que tenen un equip a dalt ja no podran optar a l’ascens i això ens pot beneficiar”.

Comparteix la notícia