Search
Close this search box.

Mario Méndez, un jove porter tarragoní, nou fitxatge del Vilanova

Té 20 anys, prové del Cambrils i va destacar al futbol base del Nàstic

Mario Méndez, quan va ser escollit millor porter del MIC 2016 en categoria cadet // @micfootball

Mario Méndez, de 20 anys, és el porter que ha escollit el Vilanova per competir per la titularitat amb Javi Martínez. Prové del Cambrils, del grup 6 de Segona Catalana, tot i que va començar la darrera temporada al Paiosaco gallec, de la Tercera Divisió. “No vaig estar a gust a Galícia i al novembre vaig tornar cap a Catalunya, però amb la crisi del coronavirus a penes vaig jugar tres mesos al Cambrils”, explica. A la capital del Garraf afrontarà el segon any com a jugador amateur.

Va formar-se al futbol base del Nàstic i va acabar jugant al juvenil de Divisió d’Honor del conjunt grana. Anteriorment, amb el quadre tarragoní, va guanyar el MIC de 2016 en categoria cadet i va ser escollit el millor porter del torneig.


El Vilanova ha anunciat el fitxatge de Mario a les xarxes socials

Mario, establert a Torredembarra, arriba a l’Alumnes Obrers amb ganes de posar les coses difícils a Agus en la tria del porter titular. “M’han parlat molt bé de Javi Martínez, però la competència sempre és bona i ajuda a millorar”, afirma. Es tracta d’un porter jove i amb projecció, un perfil molt diferent del que tenia Nito, ja molt bregat en el futbol amateur.

Segons Mario, “vaig parlar amb el míster i el president i em van convèncer per venir cap aquí. El Vilanova és un equip punter de la zona”. El nou porter blanc-i-blau ja frisa per tornar a competir. “A veure com evoluciona la crisi del coronavirus i quan ens podem posar en marxa, que ja tinc ganes de calçar-me altre cop les botes”, assegura.

Amb Mario fitxat, el Vilanova se centra definitivament a lligar dos centrals per acabar de completar la plantilla.

Comparteix la notícia