Search
Close this search box.
,

Martí Gelida, del Club Gimnàstica Vilanova, bronze a la 3a fase de la Copa Catalana

El Campionat de Catalunya, propera cita per als gimnastes de l'entitat

Martí Gelida, amb la medalla obtinguda // CG VILANOVA

Martí Gelida, integrant del Club Gimnàstica Vilanova, va endur-se una medalla de bronze en la tercera fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística masculina, celebrada dissabte passat a Santa Pau.

Va ser l’última fase classificatòria en categories masculines per al Campionat de Catalunya 2023.

Gelida pujar al tercer calaix del podi en Promoció 5 sent segon al poltre amb arcs i a les anelles i tercer a les paral·leles.

Quant a la resta de la delegació del Club Gimnàstica Vilanova, Guilian Broca va ser novè en Promoció 1 destacant el primer lloc que va obtenir en paral·leles. Adrián Acero va quedar 20è de la general amb un segon lloc a les anelles.En Promoció 4, Rubén Pecellín va ocupar el vuitè lloc a la classificació general amb una tercera posició a terra i Llibert Villaubí va finalitzar 13è quedant segon a les anelles.

Per acabar, en categoria Base 5, Oriol Garcia va finalitzar vuitè de la general amb un primer lloc en salt i una tercera plaça a terra. Edgar Àngel, per la seva part, va acabar 11è de la general sent segon a terra i tercer a la barra fixa.

Tot l’equip de gimnàstica artística masculina, amb els seus entrenadors, Xavi Tenor i Lluna Ruiz, tenen com a proper objectiu el Campionat de Catalunya.

Comparteix la notícia